Klanten

Voor welke klussen kan u bij ons terecht?

Basisklussen zijn klussen die simpelweg het basiswooncomfort van alle klanten aanbelangen. Concreet gaat het hier over het volledige pakket aan klussen : basis sanitair ( vervangen of repareren van lekkende kranen, ontstopping van gootstenen en toiletten, reparatie en of vervanging van toiletten of onderdelen, basis elektriciteit, (vervangen van lampen, verplaatsen van stopcontacten, leggen van kabelgoten) herstellen en of maken van klein schrijnwerk ( deuren, sloten, klinken, leuningen), schilderen en behangen, vernissen, het aanbrengen van soepele vloerbekleding, plaatsen van gyproc, klein tegelwerk, klein tuinwerk, afval naar het containerpark brengen,…

Zorgklussen zijn de klussen die te maken hebben met het aanpassen van de woning     naar veranderde levensbehoeften. Sommige klanten wonen in woningen die onaangepast zijn voor de groeiende zorgbehoevendheid. Naast de bovenbeschreven klussen, gaat dit ook meer bepaald over : plaatsen van handgrepen en benodigdheden om makkelijk in en uit bed te kunnen, plaatsen van verhoogde toiletten en aangepaste doucheruimte, verbreden van deuren, plaatsen van extra verlichting, herinrichten van keuken en bergplaatsen. Bricoteam werkt hiervoor dikwijls samen met ergotherapeuten.

Kyotoklussen zijn klussen die te maken hebben met energie en water en het verlagen van de facturen bij onze klanten. Concreet gaat dit over : ontluchten van radiatoren, plaatsen van tochtbanden bij deuren en raamkozijnen, installatie van spaarlampen, installatie van spaardouchekop, installatie van schuimstraalstukken of schuimkoppen in gootstenen of lavabo, ontkalken van schuimstraalstukken of schuimkoppen van gootstenen of lavabo, plaatsen van borstel aan deur of postbus, plaatsing van reflecterende panelen achter de radiatoren, plaatsing van een binnen thermometer, isolatie van leidingen in een niet-verwarmde ruimte, plaatsing van isolatiekrimpfolie bij enkel glas, plaatsing van een multiprise, ontkalken van het reservoir van een toilet, het plaatsen van een volume in het reservoir van een toilet, reparatie van een lek in het reservoir van een toilet, reparatie van een lek te wijten aan een defect kraanleertje, vervanging van enkel glas op het chassis, het plaatsen van gordijnen en het eventueel maken van gordijnen.

Veiligheidsklussen zijn klussen die gaan over de detectie en rapportering en eventueel beveiligen van het wooncomfort bij onze klanten. Dit is een nieuwe dienst die wij vanaf 2012 aanbieden

Hoeveel gaat dit u kosten?

Onze uurtarieven zijn afhankelijk van uw gezinsinkomen (exclusief verplaatsingskosten).

Onze offertes zijn gratis.

Wilt u graag weten hoeveel het uurtarief voor u bedraagt; bel dan geheel vrijblijvend naar 02/274 01 95, wij helpen u graag verder.

Bricoteam

Project van EVA vzw

Vooruitgangstraat, 323 – 1030 Brussel

bricoteam@evavzw.net